Заявка на вакансію
КОРОТКО ПРО ОСНОВНЕ
◈ Заробітна плата 21,29-27,50 зл/год нетто;
4680-6600 зл нетто/міс (в сер. 42 000- 59 000 грн);
◈Робота по 8-12 год, 5-6 днів на тиждень;
◈ Вид договору - Umowa Zlecenie;
◈ м.Краків,м.Катовіце,м.Гданськ,Польща
ЗАРОБІТНА ПЛАТА
◈ 21.29 зл/год - ставка для помічника кухаря
◈ 25,60 зл/год - ставка для кухаря;
◈ 27.5 зл/год - ставка для студентів;
◈ Премії немає. Зарплата до 15 числа кожного місяця.

ГРАФІК РОБОТИ
◈ 5-6 днів на тиждень
◈ по 8-12 годин, в 1 зміну (07-21) – зміна може бути скорочена через погодні умови
◈ На місяць від 230-290 годин.
◈ Кухарі та працівники кухні по 12 годин.
◈ Перерви – 20 хвилин та перекури раз на 4 години.
◈ Графік складається щотижня.

ПРОЖИВАННЯ
◈ Комунальні послуги – 350 зл на місяць
◈ Працівники живуть в будинках, квартирах;
◈ Гарні умови, в кімнаті проживає 3-4 людини;
◈ Є все необхідне для життя і відпочинку, WI-FI, холодильник;
◈ Сімейні пари проживають разом (по 2 пари в кімнаті);
◈ Доплата за своє житло – 350зл нетто, на карту якої можна розплатитися у продуктових магазинах.
◈ Доїзд до роботи: громадським транспортом до роботи самостійно або у разі проживання в іншому населеному пункті (15-20 км. від роботи) розвезення. Зупинки можна взяти у координатора проєкту при заселенні та виході на роботу.

ДОДАТКОВІ УМОВИ
◈ Є їдальня для персоналу, де можна купити суп - 4зл, друге - 11зл. Також доступно соц. приміщення для працівників, де можна зберігати та розігрівати свою їжу. Перед зміною працівник бере із собою воду безкоштовно, вода у парку без ліміту.
◈ Робочий одяг надається безкоштовно, а саме – 2 футболки, куртка, кепка, кофта та комфортні робочі черевики.
◈ Доїзд до роботи: оплата за проїзний не покривається. Якщо робочий транспорт – 350 зл із зарплати.
◈ Перед початком роботи новий співробітник проходить вступний курс, на якому пояснюються всі важливі нюанси.

МІСЦЕ РОБОТИ
◈ м.Краків,м.Катовіце,м.Гданськ,Польща

ФОТО ЖИТЛА
*(варіант житла на одному з заїздів під дану вакансію, фото отримано від клієнтів нашої компанії)
ОБОВ’ЯЗКИ
Обов'язки працівника на позиції Помічник кухаря:
◈Робота на розкладці картоплі фрі, гарнірів, супів.
◈Допомога у приготуванні запасів та напівфабрикатів, робота при видачі готових страв.
◈Складські та підготовчі роботи перед відкриттям та після закриття ресторану, підтримання чистоти приміщень, техніки, обладнання, інструментів та посуду, робота на мийці.
◈ Важливими якостями працівника на цій посаді є старанність, вміння виконувати поставлені завдання, стійкість до стресу, відповідальність.


Кухар та помічник кухаря у мережу ресторанів класу люкс
Яна
Їхала заробити кошти.Хотіла саме на кухню,бо в Україні теж там працювала,тому звикла до роботи і до темпу.З мовою трошки спочатку були нюанси,але і швидко втянулася.
Відгуки про роботу
Олег
Працював по студенському ,тому кошти заробив хороші.Житло теж нормальне,жили двоє в кімнаті,все є ,що треба.
Дивіться також